Hoppa till sidans innehåll

För dig som företagare


Vill du verka för ett friskare och rörligare samhälle och värna om utveckligen för regionens barn och ungdomar?

Som sponsor syns du i anläggningen under hela säsongen. Vi har planerade aktiviteter där vi gärna ser dig som medarrangör i allt från vår populära familjedag till tävlingar. Vi skräddarsyr även upplevelser i backen med skidåkning och god mat och dessutom innehåller flera av sponsorpaketen liftkort som anställda med familjer kan ta del av.

Som sponsor syns du i anläggningen under hela säsongen. Vi har planerade aktiviteter där vi gärna ser dig som medarrangör i allt från öppet hus till tävlingar. Vi skräddarsyr även upplevelser i backen med skidåkning och god mat och dessutom innehåller flera av sponsorpaketen liftkort som anställda med familjer kan ta del av.

Sponsorpaket För att underlätta förståelsen för sponsorer och medlemmar i Nolby Alpina, och för att förtydliga vad vi kan erbjuda i Nolbybacken har vi utvecklat några olika sponsorpaket med olika innehåll. Alla innebär ett stöd till klubbens verksamhet och arbetet med att utveckla Nolbybacken för alla våra skidåkande ungdomar och vi är tacksamma för alla sponsorer som vill arbeta och utvecklas tillsammans med oss.

Njut av äventyrliga och snösäkra Nolbybacken! Boka vårt aktivitetspaket för företag och få en heldagsupplevelse i Nolbybacken. SkiPassen är laddade när ni anländer. I skidshopen kan ni hyra utrustning både till barn och vuxna till ett förmånligt pris. Alla ska kunna följa med och ha en härlig upplevelse i Nolbybacken!

Kontakta oss på This is a mailto link

Läs mer i Företagspaket Nolby Alpina

Uppdaterad: 26 SEP 2017 22:00 Skribent: Camilla Isaksson
Epost: Adressen Gömd

Nolbybacken  

 

  

Moove

 

ICA Kvantum

 

 

 

VASA Bryggeri

 

    

Postadress:
Nolby Alpina SK - Skidor
Postbox 29
86221 Kvissleby

Kontakt:
Tel: 070-108 98 88, 060513780
Fax: 060-513090
E-post: This is a mailto link