Hoppa till sidans innehåll

Digital bytesmarknad för vinterutrustning

16 SEP 2020 21:22
Nolby Alpinas bytesmarknad byter skepnad och ställer om efter dom nya förutsättningarna som 2020 bjuder oss på.
På grund av rådande restriktioner kommer årets bytesmarknad att ske i digital form på Facebook.
  • Uppdaterad: 16 SEP 2020 21:22

En viktig del av vintern är förstås utrustning som jackor, skidor, stavar, pjäxor, skridskor, pulkor, sparkar eller varför inte en cool pannlampa?
Från och med nu och under hela oktober kommer alla privatpersoner som vill, kunna skapa inlägg för att sälja sin utrustning.
Vi erbjuder er en Köp & Sälj arena som ni når hemifrån köksbordet avsedd uteslutande för vinterutrustning och lämpliga tillbehör. Passa på att rensa i förråden och köp nytt inför vintern.
Plånboksvänligt & miljövänligt.
Något som stod klart i våras när pandemin tog rejäl fart, var hur viktigt det är att nyttja våra utomhusarenor för att kunna fortsätta umgås, träffa våra vänner, motionera och få frisk luft. Vi gör vårt yttersta för att kunna erbjuda er en så härlig upplevelse som möjligt under den kommande vintern samtidigt som vi planerar för att anpassa anläggningen utifrån aktuella restriktioner så att ni ska få en trygg och härlig upplevelse hos oss i vackra Nolbybacken:
När vi arrangerar vår fysiska bytesmarknad tar vi ut 20 kr i avgift för varje inlämnad vara, detta går vi såklart miste om detta år. Marknaden är en viktig inkomstkälla för oss, och vi skulle bli så väldigt glada om ni som får sälja varor via oss passar på att Swisha oss en tjuga via vårt Swishnummer 123 435 0062. Många bäckar små, kan göra massor med snö :)
Vi kommer dessutom att ha utlottning av priser till er som Swishat oss ett stöd under vår digitala marknad.
Länk till Bytesmarknad:

Välkomna!

Skribent: Åsa Åberg
Epost: Adressen Gömd

 

  

 

 

 

 Samtliga sponsorer


    

 

Postadress:
Nolby Alpina SK - Skidor
Postbox 29
86221 Kvissleby

Kontakt:
Tel: 060513780
E-post: This is a mailto link