Hoppa till sidans innehåll

Styrelsemöte januari 2018

11 JAN 2018 21:48
  • Skapad: 11 JAN 2018 21:48

Vilken start på det nya året, allt snöande har lockat allmänheten till backen. Vi har sålt många liftkort och haft god försäljning i caféet.

Som många av er säkert redan har sett så har vi en liten skicross-bana mellan lilla backen och vattentornsbranten för de minsta barnen. Vi hoppas bli klar med skicross-banan i anslutning till parken under januri.

En glad nyhet för alla er som ska jobba i caféet - det kommer ett nytt enklare kassasystem :)

Vi har även uppdaterat tävlingsutrustningen, nya datorer, ytterligare en modul på displayen, ny högtalare nere samt nya nät. Just nu har vi 198 anmälda till Nolbyrännan/Nolbyskruven. Med hjälp av personalen och alla idella krafter jobbar vi nu med att färdigställa backen så det är klar tills på lördag.

Vi kommer att testa ha föräldramöten varannan torsdag 19-20 med start den 18 januari. På mötet kommer vi att informera om vad som är aktuellt just nu samt erbjuda möjlighet för medlemmarna att ställa frågor till styrelsen.

Inom kort kommer en presentation av kompetensinventeringen som vi gjorde i Vemdalen på allmänna lägret. Du som inte var med på Allmänna lägret hittar enkäten här 

Presentationsmaterial från Allmänna lägret

Vi syns i backen

/Camilla

Skribent: Camilla Gardeland Isaksson
Epost: Adressen Gömd

www.sundsvall.se

 

  

 

 

 

 

 Samtliga sponsorer


    

 

Postadress:
Nolby Alpina SK - Skidor
Postbox 29
86221 Kvissleby

Kontakt:
Tel: 060513780
E-post: This is a mailto link